Vanliga frågor om Stråvalla Camping:

Är campingen öppen på vintern?
Nej campingen är stängd under höst/vinter.

Är husdjur välkomna hos er?
Katt och Hund är varmt välkomna hos oss, dock ska de vara kopplade och alltid hållas under uppsikt för allas trevnad. (passa på att kolla in vår fina hundrastgård när ni ändå är ute och går). Hundar ska rastas utanför campingområdet, hundlatriner finns.

Öppettider i restaurangen?
Restaurangen öppnar varje dag från 1/7, söndag till torsdag 13.00 till 21.00 & fredag till lördag 15.00 till 23.00, dessa kan komma att ändras. (håll koll på öppetider på vår facebook och instagram: stravalla.camping då vi kan öppna restaurangen helgerna innan den 1/7 och annan övrig information gällande restaurangen. Varmt välkomna)

Tar ni emot kontanter?
Ja vi tar emot kontanter.

Vad krävs för att bada i poolen?
Poolen är för boende på Stråvalla Camping och ingår i priset när man bokar plats. Poolen är öppen från midsommar och till andra helgen i augusti och har ett djup på ca 1,2 meter, därmed är det förbjudet att dyka i poolen. Målsman ansvarar för minderåriga, badkläder skall användas (badblöjor för bebisar) och inga husdjur är tillåtna i poolen.

Finns möjligheten att använda servicehuset fast vi inte bor på campingen då vi är på genomresa? Servicehuset är endast till för våra boende gäster. Välkommen att boka och få en trevlig vistelse hos oss.

Kan man tömma gråvatten och latrinkassett hos er fast man inte bor på campingen?
Denna service är endast för gäster som bor på campingen.

Incheck/utheck?
Incheckning är efter kl 14.00 på och utcheckning sker fram till kl 12.00 på avresedagen. Man kan öka sin vistelse några timmar mot avgift.

Kan man ladda sin elbil hos er?
Ja, dock med max 10 Amp. Fråga i receptionen innan ni laddar bilen, av risk för brand så får ni inte ladda bilen via husvagn/husbil.

När är min bokning bindande?
Din bokning är bindande när du erhållit din bokningsbekräftelse, därefter gäller avbokningsvillkoren man får i samband med sin bokningsbekräftelse. Avbokningsvillkoren kan du läsa under ”Prislista”

Måste jag beställa frukostbröd?
Nej, men det kan vara bra då det har hänt att frukostbröden tagit slut.

Vad händer om man kommer sent?
Hör gärna av er om man kommer sent så vår personal i receptionen vet om detta. Antingen finns personal på  plats när ni kommer sent eller så ger vi instruktioner så ni kan ta er till er plats för egen maskin.

Vad händer om jag vill åka hem tidigare?
Om man väljer att åka hem eller avbryta sin vistelse tidigare än planerat lämnas ingen återbetalning.

Får jag grilla på tomten?
Man får grilla på sin plats om det sker på en grill, alltså ovan mark. Skulle grillförbud gälla så gäller det även grillning på egen plats.

Hur ser platserna ut?
Husbilsplatser och ställplatser har en bredd av 7 meter, övriga platser har en bredd av minst 9,5 meter. Längden på platserna varierar och det har vi hänsyn till vid bokning av plats till er.

Vilka elkontakter behöver man hos er?
Husbils- och husvagnsplatser har CEE- kontakter (runda, blå kontakter för 16Amp/240 Volt). Ställplatser har jordade Schuko kontakter (vanliga jordade uttag) för max 10 Amp/240 Volt. Alla eluttag på Stråvalla Camping är försedda med jordfelsbrytare och är säkrade för att förhindra för högt effektuttag.

Åldersgräns för att bo på campingen?
För att kunna boka en plats hos oss måste man vara fyllda 20 år, undantag kan göras av campingvärd.

Finns tvättstuga?
Vi har tvättstuga med två tvättmaskiner och en torktumlare.